Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce byla v jednom kole. Každou sobotu jsme ji během podzimu viděli na televizní obrazovce v jubilejní řadě StarDance a v ateliérech trávila i dny předtím. Na volno o Vánocích a před koncem roku se tak Tereza Kostková (47) těšila víc než kdy jindy.

Poslední dny v roce se herečka a moderátorka taneční soutěže rozhodla strávit na horách. „A je to tady, hurá, hory, naše české kouzelné Krkonoše,“ napsala si Kostková na sociální síť k fotkám ze zasněžené krajiny a přidala i společný snímek se synem Toníkem, který ji na výšlapech v Krkonoších dělá společnost.

Vedle toho si Tereza vyzkoušela i krásnou jízdu po sněhu. A to na netradičním povozu. „A opět, po dvou letech, naše radost v Peci pod Sněžkou. Vlastně vysoko nad ní. Slunce, jiskřivý sníh, pracovití a laskaví psi,“ pochlubila se Kostková, která zahalená od hlavy až k patě vyrazila na psí spřežení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám