Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se vrátila na taneční parket StarDance. Soutěžící, kteří vypadli, dostali ve finále možnost předvést ukázku jednoho ze svých tanců.

Třeštíková se společně s tanečníkem Tomášem Vořechovským pustila do quickstepu. Ten si užili už ve třetím kole populární show. Vzájemnými doteky opět nešetřili, byť už nedošlo na žhavé polibky, které jim diváci vyčítaly, což spisovatelka nelibě nesla.

Radka Třeštíková ve StarDance

"Pořád si jedeme to svoje a nebudeme se toho bát. Občas se takhle lehce pohladíme, protože Tomáš ví, že mě to uklidňuje, když jsem nervózní. A máme se rádi," vysvětlovala už tehdy Radka, proč má ke svému tanečníkovi blízko.

"Děláme to pro nás, pro náš dobrý pocit. Fyzický kontakt je vždy lepší, než když stojíme daleko od sebe," dodal Tomáš po konci třetího kola. A jak je vidět, přáteli zůstali i nadále. Byť tentokrát s polibky šetřili. StarDance nakonec vyhrála Veronika Khek Kubařová.

Chyběla vám ve finále StarDance Radka Třeštíková?
Ano
13,2 %
Ne
86,8 %
Celkem hlasovalo 12138 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám