Hlavní obsah
Článek

Takhle dlouho bez kontaktu s přírodou a rybaření ještě nebyl. Jakub Vágner (42) poslední týdny věnoval StarDance všechen svůj volný čas. Prut v ruce neměl dobré dva měsíce a místo toho tvrdě dřel s Michaelou Novákovou na tanečním parketu.

Jeho píle se mu vyplatila. Diváci je poslali do finále, kde obsadili krásnou třetí příčku. StarDance vyhrála Veronika Khek Kubařová.

Vítězkou StarDance je Veronika Khek Kubařová

„Jsem nesmírně šťastný a myslím si, že je to absolutně spravedlivé. Strašně přeji vítězství Verunce a Dominikovi, protože my jsme jim fandili od samého prvopočátku. Já jsem jim předpověděl, že zvítězí, a zopakuji to znovu, aby to Dominik dodržel. Slíbil mi, že když s Verunkou vyhraje, tak přestane kouřit, takže teď má velký problém,“ řekl po finále se smíchem Vágner.

Ten se velmi spřátelil nejen s vítěznou dvojicí. „Já jsem ve Verunce a Dominikovi našel úžasný kamarády a přátele. Stejně tak i v Matoušovi a Natálce, takže si myslím, že se budeme vídat i nadále. Pro nás ta sestava byla úžasná a myslím si, že jsme si to na začátku takhle všichni přáli,“ řekl Jakub, který se už velmi těší do přírody a na ryby.

Dokonce plánuje vycestovat co nejdříve. „Odlétám velmi brzy, potřebuji zase nabít baterky v mém světě,“ řekl dobrodruh s tím, že přestože teď poletí jeho taneční střevíce do kouta, rozhodně se jich nezbaví.

„Těším se na další natáčení pro Českou televizi, mám hodně projektů a občas si možná půjdeme s Míšou zatancovat na nějaký ples,“ dodal závěrem Vágner. Zda je mezi ním a krásnou tanečnicí i něco víc než jen přátelství, ale neprozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám