Hlavní obsah
Článek

Že se dostane tak daleko, ho na začátku ani ve snu nenapadlo. Rybář a dobrodruh Jakub Vágner (42) se protančil až do charitativního večera věnovanému Centru Paraple, které si opravdu užil.

„Eliška je úžasná ženská, a přesto, že si prošla velmi složitým životním příběhem, tak se životu postavila a doopravdy ze všeho se dostala a ta energie v ní je neuvěřitelná,“ svěřil po sobotním tanci Vágner, který se se svou tanečnicí Michaelou Novákovou začal připravovat na osmé kolo StarDance.

Tentokrát už bude taneční pár muset na parketu předvést tance dva. Což vyžaduje ještě mnohem více tréninku než dosud. „Připravovat stíháme, sice méně spím, ale stíháme, makáme a z dvanáctihodinových tréninků už je skoro patnáctihodinový, ale jedeme dál a makáme,“ svěřila se Super.cz Michaela.

Vágner od začátku trénuje snad nejvíce ze všech soutěžících. Ve zkušebně je od rána a domů chodí pozdě večer. V sálech, kde se na StarDance připravují, by tak už mohli i klidně spát. Na těch pár hodin se jim totiž možná ani nevyplácí jezdit domů. „V podstatě naše tréninky téměř připomínají bydlení v České televizi,“ dodal rybář, kterého tento týden ale trápí bolavá krční pátěř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám