Hlavní obsah
Článek

V loňském roce měla vítězství StarDance skoro na dosah. Veronika Arichteva (37) s Michalem Necpálem skončila tehdy před branami finále. Letos měla tu možnost objevit se na parketu oblíbené taneční soutěže znovu. Přidala se k letošním soutěžícím a vozíčkářům ve speciálním díle pro Centrum Paraple. A nutno říct, že vypadala skvěle.

Na parketu se objevila v černo-stříbrných šatičkách, ve kterých dala na odiv nejen své nohy, ale i nadupaný dekolt. „Tyhle šaty jsou z naší řady StarDance a jsou to šaty Lenky Nory Návorkové, která tančila s Jirkou Dvořákem, a jsou mi lehce menší. Celý večer si je vytahuju a pak zase stahuju,“ svěřila se Veronika s tím, že se v krásném modelu po štíhlé Lence příliš necítila.

„Já jsem také byla štíhlá, když jsem byla ve StarDance, teď jsem si to nějak počítala a já jsem před rokem touhle dobou měla o deset kilo míň, takže je docela zázrak, že jsem se do těch šatů narvala,“ řekla se smíchem Arichteva. Návrat na taneční parket si herečka ale užila, a to i přes menší nervy.

„Byla jsem z toho nervózní, ani ne kvůli sobě, ale spíš, abych to nepokazila Verunce a Dominikovi, ale hlavně Pétě, protože samozřejmě ta tréma tady funguje a je jedno, jestli je člověk soutěží nebo ne, ale jsem hrozně ráda, že si mě k sobě vybrali a umožnili mi tady být,“ svěřila Veronika, pro kterou je charitativní kolo StarDance nejhezčí, které zažila.

S letošní plesovou sezónou plánuje s tanečníkem Michaelem Necpálem oprášit kroky, které se loni naučila. „Potom, co skončila naše řada, tak jsme tančili do března, což byla plesová sezóna, večírky a tak podobně. A pak jsme si řekli, že tančit úplně nebudeme, ale teď zase máme s Míšou další kšefty, takže něco jo. Pro mě je to hrozně obtížný, není to pro mě tak jednoduché jako pro tanečníka, musím trénovat a jsou to pro mě stresy, ale pak když tam člověk je, tak mu to člověk dělá radost,“ dodala závěrem pro Super.cz Arichteva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám