Hlavní obsah
Článek

Plesová sezóna vyhnala do společnosti i muzikanta Ondřeje Ládka alias Xindla X (44). Se svou manželkou si nenechal ujít charitativní akci pořádanou StarDance. Navíc měl dobrou příležitost potkat se s kolegy, se kterými si už na jednom parketě společně nezatančí.

Ve 4. kole totiž soutěž opustil, a přestože byl samozřejmě stejně jako ostatní ze svého odchodu smutný, bylo to pro něj na druhou stranu vysvobozením. Během tréninků se totiž dostavily zdravotní komplikace a muzikanta pozlobila záda. S velkými bolestmi a pod prášky tlumícími bolest pak musel na parketu odtančit náročné choreografie, které jeho zdravotnímu stavu nepřidaly.

Ze StarDance vypadl Xindl X.

Jak se ale zdá, s malým odpočinkem po soutěži už se Xindlovi daří mnohem lépe, a tak si přišel znovu „hodit bokem“, tentokrát na plese. S krásnou manželkou Monikou, která má podle snímků k tanci také blízko, ochotně pózovali fotografům v tanečních pozicích. Není tak vyloučeno, že písničkář, který do letošního roku tanci příliš neholdoval, bude v nové disciplíně pokračovat i po svém odchodu ze soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám