Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začíná desátá jubilejní řada StarDance, která připomene to nejlepší z historie soutěže a zároveň přinese spoustu atraktivních novinek.

Na poslední chvíli se změnil scénář soutěže a první večer bude věnován nedávno zesnulému Karlu Gottovi. "Pocta legendě", jak se tento díl jmenuje, tak přichází na řadu o týden dříve, než bylo plánováno.

Na oblíbené hity legendárního umělce zatančí všech deset párů a jak už to bývá zvykem, po prvním večeru žádní soutěžící nevypadávají.

Na tanečním parketě se můžete těšit na populární osobnosti z nejrůznějších oborů. Diváci se tak mohou těšit vedle herců Matouše Rumla (38) a Miroslava Hanuše (60) i na herečku Veroniku Khek Kubařovou (36). Své boky roztančí zpěvačka Tonya Graves (54) nebo moderátorka Nora Fridrichová (46). Rytmus v těle předvede Ondřej Ládek (44) neboli Xindl X. Milovníci knižních bestsellerů si přijdou na své díky spisovatelce Radce Třeštíkové (42) a mladší publikum bude jásat, když uvidí tančit youtubera Kovyho neboli Karla Kováře (27). Nové výzvě se rozhodla na tanečním parketu postavit také olympijská vítězka v biatlonu Gabriela Koukalová (34). A holínky za taneční obuv vyměnil i uznávaný rybář Jakub Vágner (42).

Kterému páru budete v desátém ročníku StarDance fandit?
Gabriela Koukalová a Martin Prágr
9,5 %
Karel "Kovy" Kovář a Veronika Lišková
10,4 %
Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
31,1 %
Miroslav Hanuš a Adriana Mašková
6,6 %
Matouš Ruml Natálie Otáhalová
16,8 %
Nora Fridrichová a Jan Kohout
3,4 %
Ondřej "Xindl X" Ládek a Markéta Dostálová
3,9 %
Tonya Graves a Michal Bureš
3,4 %
Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský
4,9 %
Jakub Vágner a Michaela Nováková
10 %
Celkem hlasovalo 8892 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám