Hlavní obsah
Článek

Změna vizáže k herectví občas patří. Někdy je ale tak razantní, že jsou pak herci až k nepoznání.

Neobvyklým sestřihem například nedávno šokoval herec Václav Neužil (39), který se objevil na premiéře pohádky Hodinářův učeň. Nikdo zprvu nechápal, proč má navzdory letním teplotám nasazenou čepici. Později však přece jen nevydržel a čepici sundal, a odhalil tak oholený ostrůvek na hlavě. Nešlo však o letní sestřih, nýbrž o nutný zásah kadeřníka kvůli jeho filmové roli Emila Zátopka.

Hlavu jako koleno měl pro změnu před pár lety Kryštof Hádek (42). Ten coby feťák ve filmu Kobry a užovky nejprve nosil fialové číro, které později zcela oholil.

Zato herci Jan Budař (46) a Stanislav Majer (45) místo pokrývky hlavy měnili jiný porost. Druhý jmenovaný dokonce hned několikrát. Sympaťák z kriminálních seriálů se tak jednou objevil na veřejnosti se slušivým knírem a jindy zase se strništěm. Největší změnu ale podstoupil v televiznímu filmu Hlas pro římského krále, kde si zahrál Jana Lucemburského.

Ani herečky ale v případě změn vzhledu rozhodně nezaostávají. Blondýnka Markéta Plánková (46) například kvůli roli kriminalistky v seriálu Mordparta nechala své kadeře obarvit na zrz a Regina Rázlová (76), která je většinou za elegantní dámu, se zase proměnila v moderní energickou ženu s krátkým rozcuchem.

Reklama

Další články

Načítám