Hlavní obsah
Článek

Výčet jeho filmových a seriálových rolí je obrovský. Charizmatický herec Stanislav Majer (45) oslňoval jako Hans von Lippi v První republice, v mnoha kriminálkách České televize a v posledních letech například ve snímcích Toman nebo Zlatý podraz. Není jen skvělý herec, ale také velký fešák a vedle něj se objevují také velmi krásné ženy.

Na karlovarský filmový festival jezdí pravidelně, letos prezentoval mj. novou komedii Vlastníci natočenou pod režijní taktovkou jeho kolegy Jiřího Havelky, v níž si zahrál mj. po boku Terezy Voříškové (34), Vojty Kotka (36), Jiřího Lábuse nebo Dagmar Havlové (71).

I když si Majer nepotrpí na mediální pozornost, s partnerkou, která ho na festival doprovázela, si nenechal ujít ani karlovarské večírky. Nechyběli na Elle a Pietro Filipi párty a jako jedni z mála dorazili i na závěrečné slavnostní zakončení filmového festivalu. A musíme konstatovat, že Majerova partnerka je opravdu neskutečná kočka s famózní postavou, jen málokterá z dam by si mohla dovolit model, který vynesla. Nejen s pořádným dekoltem, ale pod transparentní látkou také odhalujícím vymakané bříško.

Reklama

Další články

Načítám