Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhých sedmapadesáti letech italská filmová ikona Sophia Loren konečně promluvila o slavném snímku s Jayne Mansfield. Čerstvá osmdesátnice v rozhovoru pro americký magazín Entertainment Weekly uvedla, že se onoho prosincového dne roku 1957 obávala, že ňadra její kolegyně skončí v jejím talíři.

Obě tehdejší hvězdy stříbrného plátna se sešly na koktejlové párty v restauraci jednoho hotelu v Beverly Hills, a to dokonce u jednoho stolu. A zatímco Sophia si vystačila s decentně řešenými šaty, blond kráska měla co dělat, aby její přednosti nepřeskočily okraj hluboce vykrojeného výstřihu.

„Podívejte se na ten obrázek. Kam směřuje můj pohled? Zírám na její bradavky, protože jsem se bála, že mi vyskočí do talíře. V mé tváři můžete vidět to zděšení. Vážně jsem měla strach, že všechno v jejích šatech nakonec praskne. Bum! A rozvalí se po celém stole,“ komentovala vtipně svůj výraz herečka.

Vzpomínka na půvabnou blondýnku ale rozhodně tak úsměvná není. Zatímco v průběhu kariéry toužila po slávě a stala se jednou z prvních Playmate, natočila spíš jen pár úspěšných filmů jako The Girl Can’t Help It nebo Sliby! Sliby!. Žila však spíš ve stínu mnohem obdivovanější Marilyn Monroe. Nakonec ve věku pouhých 34 let zemřela při autonehodě se dvěma svými přáteli. Tři její děti spící na zadních sedadlech jako zázrakem přežily.

Která ze slavných hereček je pro vás více sexy?
Sophia Loren
39,8 %
Jayne Mansfield
60,2 %
Celkem hlasovalo 34029 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám