Hlavní obsah
Článek

Nad genetickou výbavou a mladistvým zjevem italské filmové superstar Sophie Loren (89), která se brzy zařadí mezi osmdesátnice, zůstává rozum stát běžným smrtelníkům a snad i fachmanům z oboru plastické chirurgie.

Tuhle sobotu byla Sophia v italském Janově (v Itálii je nazývan matkou lodí) hlavní hvězdou křtu nové výletní lodi společnosti MSC o kapacitě čtyři tisíce lidí. A zase všechny svým zjevem šokovala.

Slavnostní ceremonie se účastnili politici, umělci, novináři a také česká herečka Nela Boudová (56), která na uplynulý víkend jen tak nezapomene. „Vrcholným zážitkem byla nejen laserová show v přístavu, ale i koncert Ennia Morriconeho s římskými filharmoniky,“ sdělila Super.cz Nela, která radikálně změnila názor na výletní lodě.

„Vždy jsem zastávala názor, že se jedná o nudné zájezdy pro postarší manželské páry. Díky tomuto víkendu jsem pochopila, že se může jednat o zábavnou a atraktivní dovolenou. Program byl fantastický a jídlo prvotřídní. Na tuhle loď se určitě vrátím a vezmu s sebou i své syny,“ vypráví nadšeně Nela, která byla s ostatními fascinovaná svou slavnější kolegyní.

„Naživo vypadala neskutečně. Opravdu zastavila čas. Netuším, jak to dělá, že je stále tak krásná a vitální,“ ukončila vyprávění Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám