Hlavní obsah
Článek

Kolumbijská kráska Sofia Vergara (51) umí svým dekoltem oslňovat i rok před padesátkou. V bikinách ji na pláži před lety objevili, a i dnes v nich vypadá skvěle.

Fotograf ji oslovil na spolupráci v jejích 17 letech a Sofia tehdy dlouho přemýšlela, jestli nabídku přijme, jelikož byla z katolické rodiny a nevěděla, jak na její účinkování v reklamě v plavkách zareaguje rodina. Nakonec svolila a v bikinách reklamu na proslulou limonádu natočila. Ta jí také rozjela kariéru.

Vergara se poprvé vdala ve svých 18 letech a o rok později porodila syna Manola. Manželství se spolužákem ze střední školy nevydrželo a v 21 letech už byla rozvedená. V roce 1994 odjela za pracovní nabídkou do Miami a od té doby žije v USA.

Do filmového světa vstoupila o pár let později, ale proslavila se až rolí Glorie Delgado Pritchett v seriálu Taková moderní rodinka, který nedávno skončil po jedenácti velice úspěšných sériích. Sofia byla loni dokonce vyhlášena za nejlépe vydělávající herečku v Hollywoodu.

Vergara je už 6 let šťastně vdaná za herce Joea Manganiella, který si například zahrál sexy striptéra ve filmu Bez kalhot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám