Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sofia Vergara (51) své fanoušky umí potěšit. Nedávno ukázala svůj stále pevný zadeček na fotce s neteří a teď zavzpomínala na mládí fotkou z pláže.

A nebyl to ledajaký snímek. V písku totiž pózovala fotografovi jen v kalhotkách od bikin a prsa si zakrývá rukou. A její objemné poprsí není tak jednoduché celé zakrýt. K snímku jednoduše napsala: „Zpátky do minulosti, Miami v devadesátkách.“

Sledovat hvězdu seriálu Taková moderní rodinka na Instagramu se obdivovatelům kolumbijské krásky rozhodně vyplatí. Poslední dobou je zásobuje mnoha žhavými snímky v bikinách, i když jde mnohdy o retro vzpomínky.

Fanoušci jsou z jejích tvarů úplně paf. „Naprosto dokonalý snímek,“ napsal jeden z nich a další se přidal: „Wow! Ten písek je takový šťastlivec!“ Jeden z fanoušků podotkl, že snímek nevidí poprvé, ale ani tak mu to nevadí: „Tuhle fotku už si přidala několikrát a my jí stále nemáme dost.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám