Hlavní obsah
Článek

Udílení filmových a televizních cen je nejen o zlatých soškách, ale také o zevnějšku hvězd, které se té slávy účastní. Na 77. ročníku Zlatých glóbů se to tak, jako již tradičně, honosnými róbami, šperky a výstřihy jen hemžilo.

Opravdovou hvězdou večera byla herečka Salma Hayek (57), která sice nebyla nominovaná v žádné kategorii, ale proč by si nevyrazila do společnosti? Obzvlášť, když má tolik co nabídnout. Enormní poprsí předvedla v úzkých šatech od značky Gucci a zastínila jím všechny ostatní hvězdy.

Dekolty pak zaujaly například i Priyanka Chopra (41), Rachel Bilson, Sofía Vergara (51) nebo modelka Winnie Harlow (29) či Kerry Washington. Velmi vkusně zvolila róbu i Scarlett Johansson (39), které to neobyčejně seklo nejen díky výstřihu.

Naopak vrcholem nevkusu byly shledány například šaty Jennifer Lopez (54) nebo Gwyneth Paltrow (51). Róbu první zmiňované herečky přirovnali k balicímu papíru. Místo ocenění za herecký výkon ve filmu Zlatokopky si tak chudák JLo vysloužila nálepku jedné z nejhůř oblečených dam večera.  Nejlepšími dekolty ze Zlatých glóbů 2020 se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám