Hlavní obsah
Článek

Obsadit do kampaně na spodní prádlo vnadnou Sofii Vergaru (51) a nezúročit její šestky, je opravdu pozoruhodný tah. Seriálová hvězda je ideální adeptkou na pózování v podprsence, předvádí však kalhotky.

Podle magazínu Forbes je Sofia Vergara již šestým rokem nejlépe placenou televizní herečkou. Za uplynulých 12 měsíců díky seriálu Taková moderní rodinka vydělala 41,5 miliónů amerických dolarů. Výrazně překonala i Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku.

Herectví však není jediným zdrojem příjmu vnadné Sofie. Další peníze na její konto putují z reklamní kampaně na spodní prádlo. Deset procent z prodeje však Vergara věnuje na dobročinné účely.

„Je to nejpohodlnější prádlo na světě. A to opravdu nepřeháním,“ říká slavná herečka, jejíž dekolt zůstal v kampani nevyužit. V hlavní roli jsou totiž kalhotky. Grafické oddělení odvedlo skvělou práci a výrazně ji omladilo. Fotky realitě moc neodpovídají. Zdá se, že si Sofia kalhotky ani nepřevlékla a spodní prádlo jí bylo dodatečně obměněno ve Photoshopu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám