Hlavní obsah
Článek

Celebrity, které neodkládaly mateřské povinnosti na pozdní věk, se mohou pochlubit syny, kteří by na první pohled mohli být jejich milenci. Ať už jsou slavné dámy zadané, či nikoliv, mají k dispozici zajímavý doprovod do společnosti a materiál na sociální sítě.

Vnadná Sofia Vergara (51) se maminkou stala už ve dvaceti letech. A protože je stále vnímaná jako televizní sexsymbol, čtyřiadvacetiletý Manolo na společných fotkách vypadá jako koloušek, jímž si herečka zpestřuje volné chvilky. K tomuto účelu má ovšem svého manžela, kterým je Joe Manganiello.

Hrdou matkou je také ještě o sedm let starší herečka Elizabeth Hurley (58), která nejspíš v komedii Smlouva s ďáblem uzavřela pakt o nesmrtelnosti. Když atraktivní padesátnice pózuje se svým synem Damianem (14), věkový rozdíl 36 let by tipoval málokdo.

Také bývalá Spice Girl Victoria Beckham (50) se dme pýchou, když jí dělá společnost nejstarší syn. Sedmnáctiletý Brooklyn se už stačil prosadit jako model a maminka se s ním ráda zvěční při každé příležitosti. Snad se jednou takové pocty dočkají i její další tři potomci.

Jako spokojená máma se ráda prezentuje i dosluhující popová královna Madonna (65). Její vztah s šestnáctiletým Roccem ovšem není zdaleka ideální. Mladík totiž po objetí své slavné matky příliš netouží a mnohem lépe se cítí ve společnosti otce, jímž je režisér Guy Ritchie.

Který je největší fešák?
Manolo (syn Sofie Vergary)
34,7 %
Damian (syn Elizabeth Hurley)
52,7 %
Brooklyn (syn Victorie Beckham)
9,6 %
Rocco (syn Madonny)
3 %
Celkem hlasovalo 32231 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám