Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Bondovce Dnes neumírej se v bikinách po pláži proháněla už v roce 2002, ale agent 007 by jí neodolal ani dnes. Krása Halle Berry (57) po dovršení padesátky rozhodně neuvadá.

Herečka, která má ve své sbírce Oscara za Ples příšer i Zlatou malinu za Catwoman, si nenechala ujít večírek luxusního klenotnictví Tiffany & Co. v Los Angeles, kde se to slavnými kráskami jen hemžilo. Halle zapózovala společně s Reese Witherspoon i Jennifer Garner, která si už zvykla na to, že ji do společnosti nedoprovází její stále ještě manžel Ben Affleck. A aby té konkurence nebylo málo, na večírku bylo možné narazit na Kate Hudson i mimořádně obdařenou Sofii Vergaru.

Halle Berry se ovšem v záplavě hvězd neztratila, přestože mezi nimi byla nejstarší. Čokoládová herečka je totiž proti přibývajícímu věku naprosto imunní, což dokázala dráždivě rozepnutou blůzkou, v níž sebevědomě ukázala průsvitnou černou podprsenku. Muži na ní mohli jako vždy oči nechat, ale Halle se v lásce nikdy moc nedařilo. Za sebou má už tři rozvody.

Reklama

Další články

Načítám