Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Atraktivní čtyřicátnice Sofia Vergara (42) je díky svým tělesným přednostem nepřehlédnutelná nejen na televizní obrazovce. Tato kráska přesně ví, jak na sebe strhnout pozornost, aby působila lákavě, ale nikoliv lascivně.

Na přehlídce návrháře Toma Forda hvězda seriálu Taková moderní rodinka zazářila více než modelky, které předváděly kolekci pro podzimní a zimní sezónu. Sofia Vergara dorazila v sexy šatech, které by se na molu vyjímaly stejně jako prezentované outfity.

Oblíbená televizní herečka, která si může říct o podstatně větší honorář než většina jejích kolegyň, je na své přírodní bohatství hrdá, ale své přednosti umí prodat relativně decentním způsobem. Výstřihy až do pasu u ní tak nenajdeme, protože Sofia svým obdivovatelům ráda nechává prostor pro jejich fantazii, což se jí povedlo také v outfitu se šněrováním v oblasti dekoltu.

Zájemci o vnadnou herečku však mají smůlu. Sofia Vergara se v prosinci zasnoubila s Joem Manganiellem, s nímž tvoří opravdu výstavní pár. Oba totiž ve svém oboru patří k těm nejatraktivnějším jedincům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám