Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Sofia Richie (25) se už nejspíš přenesla přes rozchod se Scottem Disickem (37). S expartnerem nejstarší Kardashianky Kourtney (45) byla ve vztahu skoro tři roky a rozešli se v létě. V posledních dnech se stále častěji objevuje s Matthewem Mortonem (27), dalším podnikatelem, který je jí věkově ovšem o něco blíž.

Morton je synem Petera Mortona, zakladatele řetězce hotelů a restaurací Hard Rock. Ani Matthew sám se ale nemá špatně. Jeho firma na nápoje The Cha Cha Matcha si vede nesmírně dobře. Matthew kvůli práci pendluje mezi New Yorkem a Los Angeles.

S modelkou se pohybují ve stejných kruzích, a tak bylo seznámení jen otázkou času. Společně zavítali dokonce na kontroverzní halloweenský večírek Kendall Jenner.

Vídají se zhruba měsíc, ale dle zdrojů z toho nechtějí zatím dělat nic velkého. Mortona dle Us Weekly schvaluje i modelčina rodina, včetně otce Lionela Richieho. A to je víc, než se za celé tři roky dalo říct o Disickovi.

Reklama

Další články

Načítám