Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sofia Richie (25) se po letech rozešla s podnikatelem Scottem Disickem (37), expartnerem nejstarší sestry z klanu Kardashian Kourtney. Byli spolu několik let, ale nezdá se, že by modelka kvůli rozchodu tesknila. Nebo smutek alespoň nedává znát. O víkendu vyrazila na pláž s Jadenem Smithem (22), s nímž se léta přátelí. A vypadalo to, že se dvojice dobře bavila.

Se synem Willa Smithe se Sofia zná dobře, před osmi lety se dokonce šuškalo, že spolu chodili. To byli ale ještě děti.

Modelka předvedla nádhernou figuru v bikinách, a když se dvojice na pláži vyřádila, zaskočili společně ještě na večeři.

Dcera zpěváka Lionela Richieho byla s Disickem tři roky, a dokonce trávila dovolené s ním, Kourtney a jejich třemi dětmi. Vztah se podle všeho začal bortit, když se Disick v květnu odebral na léčení. Tam vydržel ale jen týden, než se o jeho pobytu dozvěděli novináři. Od rozchodu tráví Disick stále více času se svou ex a ratolestmi.

I Jaden je momentálně single. Naposledy chodil s herečkou Odessou Adlon, rozešli se ale v roce 2018. Před ní randil s modelkou Sarah Snyder, s herečkou Amandlou Stenberg nebo Kylie Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám