Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rekonvalescenci po operaci ruky má Sisa Sklovská (58) za sebou. Slovenskou divu čeká za čtrnáct dní ještě druhý zákrok. Po pandemii se ale pomalu začíná vracet opět k práci. Po několika měsících se tak zase objeví na jevišti.

„V Praze jsem naposledy zpívala před pandemií. Bylo to na koncertě na Žofíně, který byl velký. Bohužel minulý rok jsme měli přijet se Shakespearem a Romeem a Júlií. To se ale nepodařilo. Podařilo se nám alespoň týden na Slovensku odehrát představení,“ svěřila se Super.cz Sisa, která v létě zavítá do Prahy s představením Romeo a Júlie, které bude v rámci Letních shakespearovských slavností.

„Představení je moderně pojaté po kostýmové stránce a máme krásné jeviště, je to velmi moderní a jsou to schody do nebe, jak tomu já říkám,“ svěřila se Sklovská, pro kterou nejsou texty nic jednoduchého. „Musím přemýšlet nad texty Shakespeara. Já jsem hlavně zpěvačka, na druhém místě herečka. Jsou to náročné texty, které prostě musíte do hlavy natlačit,“ prohlásila zpěvačka s tím, že se ale na jeviště a diváky velmi těší. „Je potřeba si sednout, a oživit si scénář. Já mám v hlavě diskety a musím tu hlavní disketu vytáhnout a zopakovat si to,“ dodala závěrem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám