Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V období pandemie si dala do pořádku celé tělo. Je to měsíc, co byla slovenská muzikálová diva Sisa Sklovska (58) na operaci ruky. Nyní se objevila v Praze, plná energie, jako by ani na žádném zákroku nebyla. Před sebou má ale další operaci.

„Za dva týdny jde druhá ruka. Mám to tak do sekundy připravené, dělám to tak celý život, Mám na to měsíc, vím, že mi stačí na rekonvalescenci, protože půjdu hned zpívat na obrovskou show a potom už budu hrát,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která má vážnou diagnózu rukou.

Jedná se o tzv. Dupuytrenovu kontrakturu dlaní. Což znamená, že se jí zavírají ruce. Co nevidět bude mít zpěvačka po problému. „Já jsem velký optimista. Mám za sebou nespočet operací, protože já jsem jich měla v době pandemie několik, ale všechny byly nutné k mému životu a já musím říct, že pandemie mi zachránila život,“ svěřila se Sisa, která se v létě představí také českému divákovi.

V rámci Letních shakespearovských slavností ji čekají představení Romeo a Júlia, se kterými bratislavská produkce zavítá nejen do Prahy, ale i do Brna. V tu dobu už bude zpěvačka zpět v plné formě. „Jedu naplno celý život. Já jsem si dala STK těla, ještě jedna ruka a bude to,“ dodala se smíchem Sisa Sklovska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám