Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec roku přivítala Sisa Lelkes Sklovská (58) v Dubaji. Společnost jí zde dělal pochopitelně její manžel Juraj Lelkes (65). Manželé se v Emirátech setkali s módní návrhářkou Janou Pištejovou a jejím partnerem, se kterou se zpěvačka sblížila během natáčení VIP verze slovenské verze pořadu Popelka a předváděla pro ni na autorské přehlídce.

Skupinka dovolenkářů si dokonce pořídila společnou fotku v plavkách s nádherným panoramatem dubajských mrakodrapů v pozadí. „Megalomanská Dubaj se Sisou a Jurajem. Nádherné setkání, ale byl to úžasný silvestr 2016 a potom jsme onemocněli, že ani ten Ples v Opeře jsme nedali. Milujeme tyto dva. Nej parťáci,” komentovala snímek známá slovenská návrhářka, která spolupracuje s Andreou Verešovou a Simonou Krainovou.

Přestože dámy se na fotce předvádějí s perfektními figurami v plavkách, asi každému sklouzne pohled na jeden detail. Každého zaujme polonahý partner zpěvačky v úsporných černých slipových plavkách. Postavu by mohli pětašedesátiletému finančníkovi jeho vrstevníci závidět, ale propříště by mohl zvolit v muslimské zemi o něco decentnější koupací úbor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám