Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Česku se letos cen TýTý kvůli sporům televizních stanic nedočkáme, ale na Slovensku je vše v pořádku, takže Sisa Sklovska (58) mohla na červeném koberci předvést další módní pohromu. Na cenách OTO (Osobnost televizní obrazovky) opět potvrdila, že z ní vkusná dáma nebude ani po padesátce.

V kategorii zpěvaček zvítězila Kristina a bývalá porotkyně X Factoru se neprobojovala ani do první sedmičky, již uzavřela Dara Rolins (51). Sisa sice nemá početnou fanouškovskou základnu, která by jí do ankety poslala hlasy, ale naštěstí se může pochlubit vlivným manželem Jurajem Lelkesem, s nímž je mezi slovenskou smetánkou vždy vítaným hostem.

Sklovska je proslulá specifickým módním vkusem, jímž se odlišuje od konkurence. Na vyhlášení ankety OTO dle očekávání nedorazila v žádných decentních šatech, ale zvolila overal z černé krajky, který doplnila žlutými lodičkami a náušnicemi. V odvážném outfitu vynikla zpěvaččina štíhlá postava, přesto se však obdivu nedočkala. V lascivně vyhlížejícím oblečku by totiž bodovala spíše ve strip baru u tyče než ve Slovenském národním divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám