Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každému, kdo viděl některý z přímých přenosů X Factoru, spadla brada. Diváka doslova uchvacuje efektní scéna s obrazovkami a světelnými efekty, početná company, profesionální zázemí, nemluvě o velmi zdařilých výkonech soutěžících. To, co vytvořil slovenský televizní tým, se dá srovnávat snad jen s vizuálním ohňostrojem na Eurovizi.

Něco ale za tím vším pokulhává, a tím je porota, respektive jedna porotkyně. Tvůrci vložili nejspíš tolik peněz a úsilí do tvorby samotné scény, že už nezbyla síla na transformaci psycho šatníku Sisy Lelkes Sklovske (58). Vůbec bychom nechtěli vyčítat zpěvačce, že v X Factoru je za dámu, vždyť na roli operní divy má právo. Problém je spíš v tom, že Sklovska své outfity pomocí prvoplánově efektních cirkusových doplňků vyhnala vždy daleko za hranici dobrého vkusu.

Abychom ale jen nehanili, vizážistům talentové soutěže musíme složit poklonu, že přesvědčili solárii a samoopalovacími krémy posedlou Sisu, aby svou kůži zesvětlila aspoň o dva odstíny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám