Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Spousta diváků ji zná jen jako nepřehlédnutelnou porotkyni X Factoru, ale její kariéra je podstatně bohatší. Od času prvomájových průvodů urazila pořádnou cestu.

Před 48 lety se v Žilině narodila holčička, která dětství prožila v období normalizace. Budoucí hudební hvězda Sisa Sklovska si ovšem dokázala s úsměvem užít i režimem řízené akce, což dokazují její fotografie z dětství. Už na nich je zřejmý tajemný pohled, který soudí soutěžící v X Factoru.

Po studiu na konzervatoři v Žilině a Vysoké škole múzických umění v Bratislavě se Sisa prosadila jako interpretka operního zpěvu i popu. V rámci své kariéry zavítala dočasně i do Prahy, kde působila v muzikálu Kladivo na čarodějnice. Ani v pokročilejším věku Sisa neztrácí odvahu, což nyní dokazuje v muzikálu Hairspray, kde vystupuje jako přísná sexy domina.

Sisa Sklovska má ve své sbírce rovnou čtyři snubní prsteny, ale na svatbu čekala až do roku 2011, kdy se jejím manželem stal Juraj Lelkes, po němž má zpěvačka své druhé příjmení.

Její práce porotkyně X Factoru se pomalu chýlí k závěru. V neděli bude přihlížet prvnímu ze tří přímých přenosů, po němž soutěž opustí jeden z osmi finalistů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám