Hlavní obsah
Článek

Hudební show X Factor není jen výzvou pro talentované zpěváky, ale také prostorem, kde si sebevědomí zvyšují podivíni se sklony k exhibicionismu.

Těžkým soustem pro porotu byla účast arogantní Ivety, která je přesvědčená o svých hlasových kvalitách navzdory tomu, že její výkon vzbuzoval velké rozpaky a pobavení u publika. Když Sisa Sklovska této uchazečce po dobrém radila, že si vybrala náročnou píseň určenou jen pro školenou zpěvačku, Iveta, která je navzdory pokročilejšímu věku stále slečnou, se do ní ostře pustila.

„Nezlobte se, ale já jsem z konzervatoře, Brno, Praha, a mám absolutorium!“ hájila se uražená samozvaná zpěvačka s přibarveným životopisem, která Sklovskou svým tvrzením šokovala. Poté z publika zazněl hlasitý smích, což Ivetu pořádně naštvalo.

„A proč trapasíš, tak pojď sem zazpívat, hej!“ poslala do obecenstva ostrou výtku interpretka, jejíž sebestřednost kombinovaná s neumětelstvím připomíná legendární Aničku Dajdou z konkurenční soutěže. Její nezapomenutelný výstup se objeví už v neděli v X Factoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám