Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felix Slováček (70) konečně odtajnil informaci, kterého českého zpěváka na svých narozeninách tituloval označením pohlavního orgánu. Dotyčným překvapivě není božský Karel Gott (†80), jak spekulovala slovenská, a následně česká média, ale prý Domenico Martucci (47).

Sám italský hrabě nám popsal celou situaci, neboť byl při inkriminovaném rozhovoru Slováčka se Sisou Lelkes-Sklovskou (58) přítomen. „Popřál jsem Felixovi vše nejlepší k narozeninám a věnoval mu klíče od mého domu na Sardinii. Chtěl se tam totiž s Dádou podívat. Byla tam i Sisa, která se ho ptala, jaký jsem člověk a zpěvák," popisoval Martucci situaci, kterou zkreslila slovenská média, a dále uvedl: „Felix odpověděl, že jsem super člověk a skvělý zpěvák, ale v poslední době se chovám jako k***t."

Podle Martucciho Slováček nemůže pochopit, proč neustále bojuje o Ivetu Bartošovou. „Felix mně tohle klidně řekne do očí. Jsme přátelé, já snesu názor kamaráda. Vím přesně, jak to myslí a vlastně si vážím, že říká to, co si myslí," uvádí.

Italský hrabě se na známého klarinetistu nezlobí a tvrdí, že jejich přátelství neutrpělo. Oba se seznámili v roce 2009 na talentové soutěži v Bělorusku. Slováček na talentové soutěži ohodnotil výkon Martucciho plným počtem bodů.

Reklama

Další články

Načítám