Hlavní obsah
Článek

Známá slovenská, především muzikálová zpěvačka Sisa Sklovska (58) vypadá i přes pozvolna se blížící padesátku naprosto senzačně. A dokazuje to nejen snímky svého tělíčka, které nafotila u moře. Nejnověji se předvedla také při kostýmních zkouškách k chystanému slovenskému muzikálu Mata Hari o nizozemské orientální tanečnici. Ta byla během první světové války tajnou agentkou Německa a Francie a informace získávala v ložnicích. Podívejte se na nebezpečně krásnou Sisu na snímcích, které dokazují, že takové ženě by prozradil státní tajemství snad každý muž!

Zatímco kostýmní zkoušky u jiných muzikálů jsou poměrně nudné, ty, které provázely přípravu oděvu pro hlavní roli v Mata Hari, byly nanejvýš zajímavé. Však toho také tanečnice na sobě měla pramálo. A Sklovska, dobře si vědoma svých ženských předností, se rozhodně nestydí. „Je to úžasná role, která vyžaduje plnokrevnou syntézu zpěvu, herectví a samozřejmě tance. Vždy mě bavilo hrát náročné role, život Mata Hari byl klikatý a extrémní, plný vášně a zrady. I já jsem si v životě užila své a jsem přesvědčena, že se mi její příběh bude dobře hrát,“ doufá zpěvačka.

Muzikál se stejným názvem v Česku připravuje Michal David. U našich východních sousedů příběh ženy, jež skončila na popravišti, zhudebnil Ľubo Horňák, libreto měl na starosti režisér představení Martin Kákoš. Premiéra je plánována na 19. dubna na Nové scéně Slovenského národního divadla.

Reklama

Další články

Načítám