Hlavní obsah
Článek

Muzikálová hvězda Sisa Sklovska (58) si ale umí užívat života! Jen krátce poté, co pochovala svého milovaného tatínka, rozhodla se vyrovnat se se svým bolem v živoucím ráji. Na ostrově na Maledivách se pak producírovala v tak odvážných plavečkách, že je až s podivem, že jí místní turisté sami nenosili bičíky s žádostí, aby je jako neposlušné hošíky potrestala. Podívejte se do fotogalerie, ve které uvidíte spoustu snímků Sklovske, která má stále skvostnou postavu.

Sisa si dopřála i s manželem luxus a oba strávili na ostrově Muddhoo Island v resortu Dusit Thani Maldives rovné dva týdny.

„Procestovala jsem hodně zemí a navštívila hodně kontinentů, ale takovou nádheru jsem viděla poprvé na Maledivách. Místy jsem měla pocit, že vidím opravdový ráj. Palmový háj rovnou před domečkem a za ním křišťálově průzračná voda, ryby a korály všech barev, které vidíte, aniž byste se museli potápět. Poprvé v životě jsem taky našla místo, kde nebyl žádný hmyz, komáři nebo dotěrné mouchy a jiná kousající havěť. A dokonce ani žádné obchody. Jenom restaurace a bar a všude božský klid,“ pochvaluje si zpěvačka, která se svým sošným tělíčkem na dovolené pochlubila už loni, když byla v u moře v Nice.

Reklama

Další články

Načítám