Hlavní obsah
Článek

Letos v květnu oslavila Jiřina Bohdalová (92) devadesáté narozeniny. Národem milovaná herečka je sice stále velmi vitální a elán by jí mohli závidět i o dvě generace mladší jedinci, přece jen se ale občas potýká se zdravotními problémy. Její rodina z toho důvodu plánovala upravit interiér jejího domu v pražské Hostivaři, který seniorka obývá sama. K radikálním úpravám domu ale nakonec nedošlo.

„Když mámu někde píchne, nebo se něco se stane, tak má velké plány, že něco změní. Pak se jí udělá lépe a vyhodnotí, že je to zbytečné,“ prozradila Super.cz hereččina dcera Simona Stašová (69).

Před čtyřmi lety Bohdalová upadla ze schodů mezi ložnicí a obývacím pokojem. Tehdy naštěstí vyvázla jen s modřinami. K drobným změnám v hereččině domě proto přeci jen došlo.

„Je pravda, že máma přesunula ložnici z patra dolů vedle obýváku. Už nechodí ráno a večer po schodech. Přece jen žije sama. Má v dosahu telefon. Má taky pager. Nikdo totiž neví, jestli se tam na ni nebude chtít někdo doťukat,“ říká Simona Stašová. Ta se nám v rozhovoru svěřila s čerstvými dojmy z natáčení silvestrovského pořadu se svou maminkou. Jak o ní mluví, se dozvíte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám