Hlavní obsah
Článek

Přestože se nyní musela kvůli zraněnému kotníku, který si způsobila uklouznutím na ledě, Jiřina Bohdalová (92) vzdát divadla, milovaného vaření se jen tak nezřekne. A to ani na Štědrý den. Během příprav vánočního menu jí dcera Simona Stašová (69) vždy většinou jen lehce asistuje. Jinak tomu nebude ani letos.

„Mně nic jiného nezbývá, protože moje dcera nerada vaří, i když se mi nabídla, tak já bych tam stejně musela být a určitě by to nedopadlo dobře, myslím, že atmosféra by nebyla dobrá, stále bych jí to ukazovala, takhle si to udělám a bude to rychlejší,“ svěřila se Bohdalová, která krátké vzdálenosti chodí o holích, na ty delší musí být na vozíčku.

Nic si ale ze svého zranění nedělá. „Zvládnu to i stou nohou, vezmu si k tomu stoličku,“ prozradila na křtu své nové kuchařky Když hvězdy vaří s tím, že se alespoň začíná chystat na Vánoce. Po nich by chtěla herečka opět na divadelní prkna. „Doufejme, že mi to sundají,“ prozradila Bohdalová, která musela kvůli kotníku zrušit svá prosincová představení v Divadle Na Jezerce, už teď se ale těší, že se brzy na prkna vrátí.

Reklama

Další články

Načítám