Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opatrnost na prvním místě. Jiřina Bohdalová (92) na své zdraví po nepříjemném pádu ze schodů, který se jí stal letos krátce po Velikonocích, dbá více než dříve. I proto se rozhodla, že na zahraniční dovolenou se už jen tak nevydá a bude si léto raději užívat v české kotlině.

„Dovolenou s maminkou plánujeme, ale ona už nechce tolik cestovat, a hlavně po tom pádu. Teď se jí daří dobře, ale ví, že na sebe musí dávat pozor,“ svěřila její dcera, herečka Simona Stašová (69) s tím, že rozhodnutí maminky naprosto chápe. „Sama o tom už nechce moc mluvit. A také mi říkala, že už na sebe musí být opatrná. Tak bylo jí teď 87 let, takže to je přirozené,“ řekla Stašová ke zranění herečky, která si naštěstí nic nezlomila a vyvázla pouze s pohmožděninami.

Bohdalová si totiž podle své dcery stejně nejvíce odpočine tam, kde to zná nejlépe. „Nejraději je doma na zahradě. Nejvíc si odpočine, když je sama a když ji navštíví vnuci nebo já, střídáme se u ní na návštěvy, tak to je pro ni příjemné,“ svěřila Stašová na tiskové konferenci k Letní scéně Divadla Ungelt, kde se letos objeví hned několikrát. Po pracovních prázdninách však sama plánuje vyrazit do své milované Itálie.

„Pojedu opět v září a v říjnu a vyberu si prázdniny během podzimu. Jezdím stále na to stejné místo, mám tam kamarády. Dokonce tam mám kufr s věcmi jako pyžamo a kartáček na zuby. Etna je pět kilometrů, takže když vstanu, tak se na ni dívám, když se podívám na druhou stranu, tak vidím moře. Rozhodně si nemůžu stěžovat,“ svěřila herečka s tím, že má místo ráda také díky tomu, že ji na ulici nikdo nepoznává. „Je to bezvadný, hlavně že mě tam nikdo nezná. Člověk si tam odpočine, popovídám si v mlékařem nebo s řezníkem a berou mě takovou, jaká jsem já,“ dodala Stašová.

Reklama

Další články

Načítám