Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její kolegové už se nemůžou dočkat letních prázdnin, kdy mají volno, diář Simony Stašové (69) zůstává stejně plný jako během sezóny. Známá herečka ale rozhodně nevěší hlavu, že bude mít pracovní léto.

„Vůbec mi to nevadí. V Česku je nádherně přes léto, letos je to už od dubna. Pojedu v září a v říjnu opět na Sicílii, postupně si prázdniny vyberu během podzimu,“ svěřila Super.cz herečka během tiskové konference k Letní scéně Divadla Ungelt. Na tu dorazila se svou fenkou Pepinou, bez které nedá ani ránu a prozradila, kdo ji parťačku během dovolené v Itálii, kterou si nemůže odepřít, bude hlídat.

„Přeci jenom ji nechávám mamince. Maminka má doma Žofku a bude mi ji hlídat,“ prozradila Stašová s tím, že se má Pepča u Jiřiny Bohdalové dobře. „Její fence je čtrnáct let. Pepinka je divoká, ale Žofka si umí to své teritórium ochránit. Pepča ji přeskakuje a chce si s ní hrát a nechápe, proč je tam pomalá, ale snesou se dobře,“ řekla herečka a dodala, že popřemýšlí, zda svého pejska v budoucnu přeci jenom do milované Itálie nevezme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám