Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jiřina Bohdalová (92) se prý krátce po Velikonocích zranila a musela být ošetřena v nemocnici. Podle Blesku spadla ze schodů. Herečka je prý v domácím ošetřování, ale musela zrušit nejbližší divadelní představení.

„Z důvodu náhlého onemocnění Jiřiny Bohdalové dnes rušíme představení Paní Plukovníková,“ napsalo na stránkách Divadlo Na Jezerce. O maminku měla obrovský strach i její dcera Simona Stašová (69), která taktéž zrušila své představení, konkrétně v Rumburku, kde měla ve čtvrtek večer hrát ve hře Skleněný zvěřinec.

„Představení bylo opravdu zrušeno, ale bližší informace nebudeme podávat, je to osobní záležitost Simony Stašové,“ řekl Super.cz Václav Hanzlíček, šéf agentury Harlekýn, která představení zajišťovala.

Ač se objevily informace o vážném stavu Jiřiny Bohdalové, její dvorní režisér Zdeněk Zelenka všechny fanoušky a diváky uklidnil: „Teď už je doma. Je pohmožděná, dává si obklady a určitě si to vyžádá několik dní. Ale jinak je v pořádku,“ řekl Blesku Zelenka.

Reklama

Další články

Načítám