Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Co vidíš? Svatbu. Tak vidíš! Přesně tak by se dala parafrázovat známá hláška herečky Simony Stašové (69) z filmu Pelíšky o kuřeti. Na křtu klipu Jarka Šimka (50) k písni Svatební se totiž velmi rozněžnila.

Povídali jsme si nejen o jejích vztazích a svatbách, ale i tom, jak už se jí dospělí a zamilovaní synové tolik nevěnují jako dřív a vídá je jen zřídka.

„Kvůli písničce by to bylo nádherné jít k oltáři znovu, ale přece jenom už jsem přešla Rubikon. Myslím, že ji budu jen poslouchat a že počkám, až si ji pustí mí synové na svých svatbách,“ řekla Super.cz Stašová s tím, že na další sňatek už zkrátka nemá léta.

A pak vyvrátila jednu z věcí, která se o ní traduje. „Pořád každý píše, že jsem byla vdaná třikrát, už to ani nebudu dementovat. Dvakrát to bylo a měla jsem tři krásné vztahy,“ zdůraznila herečka, která si za manžele vzala Pavla Trávníčka a Itala Eusebia Ciccotiho. Pár tvořila i s hercem Pavlem Skřípalem, ten se ale nikdy jejím mužem nestal.

Vyjádřila se i k tomu, proč se stala kmotrou klipu. „Jarek Šimek je prostě neuvěřitelně bezvadnej kluk, a kdyby bylo takových lidí, jako je on, více, skromní a tolik umí, tak by nám tady bylo určitě líp,“ prohlásila na adresu kamaráda.

Ve videu jsme v rozhovoru řešili i to, jak její synové vylétli z hnízda. Už se tolik nevídají, ale snaží se pravidelně scházet u maminky Simony Stašové a babičky obou mužů Jiřiny Bohdalové.

„Minimálně dvakrát měsíčně to stíháme. Maminka má mnohem víc prostoru, tak se tam všichni vejdeme. A navíc fantasticky vaří, tak si i pochutnáme,“ přidala Simona Stašová.

Reklama

Další články

Načítám