Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví už pětaosmdesáté narozeniny.

Životní jubileum se samozřejmě musí patřičně oslavit, a tak Bohdalová (92) pozvala přátele a kolegy na velkolepý večírek do Michnova paláce na Malé Straně. Chybět samozřejmě nemohla ani dcera Bohdalové Simona Stašová (69).

Pozvánku přijal i zpěvák Karel Gott (†80), kterého už za několik dní čeká další operace. Mnohonásobný Slavík se navíc zotavuje z náročné léčby rakoviny mízních uzlin.

Vousatý zpěvák dorazil ve svém oblíbeném kloboučku po boku manželky Ivany (48).  A jaký přinesl Bohdalové dárek? Herečka od Mistra dostala dva krásné keříky bylinek.

Mezi řadou gratulantů nechyběl ani prezident Miloš Zeman, který roku 2013 udělil Bohdalové Medaili Za zásluhy. Herečce přinesl jako dárek sto růží.

Popřát oblíbené české herečce přišly také další známé osobnosti: Hana Zagorová s manželem Štefanem Margitou, Kristian Kodet, Martin Dejdar, Lucie Bílá, Jiří Bartoška, Laďa Kerndl, Petr Janda, Jitka Zelenková či fotograf Jakub Ludvík.

Reklama

Další články

Načítám