Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Stašová (69) byla jednou z kmoter audioknihy Petra Rajcherta. Sice s ním nikdy nehrála, ale dobře se zná s rodinou jeho manželky Báry Srncové a líbí se jí, jak ti dva dali před vším přednost rodinnému životu. "To u herců bývá výjimkou," zhodnotila.

"Knížku Ruku na srdce, náhody neexistují jsem četla, je krásná, chlapská a dobrodružná. A dal by se podle ní natočit krásný film. Ale byl by hodně drahý," řekla Super.cz herečka, která si audioknihy pořizuje na cesty. "Mám jich spoustu, trochu se s nimi roztrhl pytel. Když jedeme na zájezdy s divadlem, je to fajn, dát si pecky do uší a mít knížku v hlavě," pochvaluje si.

Když už měla nápad, že by se podle Petrovy knihy mohl natočit film, zajímalo nás, zda po Lídě Baarové dostala nějakou novou nabídku. "Nabídky proběhly, ale dnes už čekám na to, abych měla pocit, že tam budu platná, filmu mohu něco dát a dopadne dobře. Můžu se mýlit, když si řeknu, že je to pěkný scénář. Ale nepůjdu do něčeho jen proto, že zrovna nemám jinou nabídku na natáčení," je si jistá Stašová.

"Už je mi jednašedesát, nikdo už si mě nemůže koupit. Živím se divadlem. Na nabídky nečekám, ale beru je ve chvíli, když si řeknu, že tohle bych žádné z kolegyň nechtěla dát," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám