Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Netají se tím, že dochodila pouze základní školu. Simona Krainová (51) by si ale nepřála, aby její synové Max a Bruno skončili se stejnou úrovní vzdělání. Během pobytu v zahraničí pro děti zajišťuje individuální studijní plán, učitelku, a v Dominikánské republice, kde si pořídila zázemí, hledá pro děti vhodnou školu, kterou by po dobu pobytu navštěvovaly.

Modelka se snaží děti rozvíjet i v oblasti jazykové. Díky ní rozumí kluci česky, díky manželovi Karlu Vágnerovi, který vyrůstal na Slovensku, zase slovensky.

„Jazyk je základ. Oba mluví dobře anglicky a teď se učíme španělštinu. Je to skvělý jazyk, kterým se domluvíš všude,“ řekla Super.cz Simona.

Jelikož hodlá Krainová s rodinou trávit několik měsíců v Dominikánské republice, tak je motivovaná právě ke studiu španělštiny. „Pojedeme ve studiu celá rodina. Já mluvím jen francouzsky, což se španělštině moc nepodobá. Chtěli bychom se ale naučit španělsky celá rodina. Máme online učitelku jazyka, což je velmi praktické. Já se k nim asi přidám,“ dodává s úsměvem Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám