Hlavní obsah
Článek

Je tomu deset dní, co začala s obrovskou výzvou. Simona Krainová (51) s kamarádkami a manželem Karlem odletěla na dvoutýdenní ajurvédský pobyt na Srí Lanku. Jestliže měla pár deka tuku navíc, díky drsnému režimu jsou všechna pryč. Figuru v bikinách má totiž luxusní.

Simona se ovšem nejen zdravě stravuje, a to pouze na rostlinné bázi, a absolvuje ajurvédský program, ale nepřestala ani s pravidelným běháním, které už zvládá i bosa. Kromě toho také plave v místním bazénu. Nyní tak vypadá lépe, než kdykoli předtím.

"Nedokážu popsat ten pocit čistýho těla a hlavy, úplný stav beztíže. Neuvěřitelný. Stačí jen vyvážená strava po pěti hodinách, nic tak složitého v tom není. A najednou je mnohem víc energie a dobrá nálada," pochvaluje si modelka.

"Už pomalu ale jistě začínám chápat, jak moc se na nás ty nezdravý sračky, co pijeme a jíme, podepisují. Odvezu si odtud nejen nové tělo a dobrou náladu, ale také pár rituálů, které už do života zařadím navždy," pochvalovala si režim Krainová, která se pobytu nejprve bála.

"Měli jsme letět na Srí Lanku na detoxikační program. Pak jsem si přečetla náročný program a raději jsme to přesunuli," řekla Super.cz modelka ještě v prosinci. Ale nakonec si to rozmyslela a rozhodně nelituje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám