Hlavní obsah
Článek

Celou loňskou zimu trávila Simona Krainová (51) s rodinou v exotice. Letos ale zatím na několikaměsíční cestu k rovníku nemají koupené letenky. „Měli jsme letět na Srí Lanku na detoxikační program. Pak jsem si přečetla náročný program a raději jsme to přesunuli,“ říká Simona.

Modelka potřebuje cestování k životu, a tak ji čekají kratší výlety. „Asi pojedeme do Paříže se nadechnout ciziny. Poté pojedeme s manželem asi na Barbados a kluky vezmeme asi do Thajska. Pojedeme asi taky do New Yorku,“ říká Krainová, která cítí u svých synů touhu poznávat nové země. „Chtěla bych jim ukázat svět, který jsem rychle proběhla. Už se zajímají o nové věci.“

Během loňského lockdownu strávila Krainová s rodinou několik měsíců na karibském ostrově Svatý Martin. Pokud by se měl scénář opakovat, nevylučuje, že opět sbalí kufry a odcestuje do exotiky. „Trošku nám škola brání. Myslím si, že nebude trvat dlouho, než nám to všechno zavřou. Pokud se stane tahle nepříjemná věc, tak toho využijeme. Budeme určitě ve stejném časovém pásmu kvůli škole,“ popisuje svůj plán B Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám