Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prahu padesátky má nejlepší fyzičku v životě. Simona Krainová (51) svým zdravým životním stylem často ovlivňuje i svého manžela Karla Vágnera ml. a syny.

„Pokaždé musím Karla vyprudit, aby šel něco dělat. Vždycky si vyslechnu komentáře, že jsem hrozný člověk, proč je to vlastně dobré a podobně. Po cvičení mi ale pokaždé děkuje a tvrdí, že jsem nejlepší manželka na světě,“ řekla Super.cz Simona.

A jak je to s jejími syny Brunem a Maxem? „Bruno dělá parkur. V našem vícepatrovém bytě je schopný skočit ze třetího patra ke mně do kuchyně. Šílím z toho. Max je zase intelektuál. Chodí na míčové hry a taky začal chodit na střelnici. Všechny tam zrušil. Má talent od boha,“ řekla modelka. Činnost svého staršího dítěte pak hájila. „To se může, když je pod dohledem a s dětskou zbraní.“

Kritici Krainové by tedy měli mít na pozoru. „Ať se bojí, protože Max není rád, když na mě někdo útočí. S Brunem se taky nechcete dostat do křížku. Rostou z nich úžasní kluci plní emocí. Klidně vám ale rozbijí klapačku,“ říká Simona s nadsázkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám