Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už měsíce nevyhledává žádné společenské akce, ani po rozvolnění neměla tendenci se do víru večírků vracet. "Jsem zalezlá, online svět je pohodlný, můžeme pracovat z pohodlí domova. Využívám toho, hodně cestujeme. I když teď jsme tady, protože děti musí chodit do školy, " krčila rameny modelka Simona Krainová (51).

Na rozdíl od mnohých tak byla se světem, který se uzavřel kvůli covidové pandemii, spokojená. "Musím říct, že jsem si zvykla, že nejsem tolik ve společnosti, a jsem takový asociál. Vyhovuje mi to, ten klid a ticho. I kluci už jsou větší, našli jsme si společný rytmus a je nám fajn. Možná je to už i věkem, že nemám potřebu vyhledávat bujaré párty a vidět se s lidmi," míní.

"Mám spoustu hezké kreativní práce, tak se s lidmi nějakým způsobem vidím. Většinu svého osobního volna trávím s rodinou a je mi tak dobře. Nemám tendenci se pořád někde vystavovat a vystrkovat rohy," dodala.

"Doma jsme dokonce i vypnuli televizi a nezapnuli ji už rok a půl. Ne, že bych byla úplně mimo, občas si něco přečtu, ale nechce se mi poslouchat pořád o covidu a očkování. Žiju si ve své spokojené bublině, inspiroval mě možná i ten delší pobyt v Karibiku, odkud se pořád snažím čerpat tu pozitivní energii. Jsme tady tak krátce, tak proč se pořád něčím stresovat. Tak doufám, že tím nikoho neobtěžuju," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám