Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také modelka Simona Krainová (51) se rozhodla strávit dovolenou v zahraničí. A jako destinaci si vybrala slunnou Itálii. Konkrétně oblast Toskánska. Krainová potěšila své fanoušky fotkou v bikinách a všem dokázala, že pravidelný běh a cvičení přináší své ovoce.

„Italové se řídí pravidlem - nežijeme proto, abychom pracovali, pracujeme tak, abychom stíhali žít, žít dobře,“ zafilozofovala si Krainová, jež nedávno musela snášet kritiku, že si pořídila pejska, který byl podle některých názorů bez papírů.

A teď si zas pro změnu dovolila odjet do Itálie, která na jaře patřila k ohniskům koronaviru. „Vždyť je to tam samá korona,“ divil se výběru destinace jeden ze Simoniných sledujících.

Ale Krainová se opět nedala a nebrala si servítky. „A co to má prosím společného s mojí myšlenkou? Mimochodem, já tady žádnou koronu nepotkala,“ nechala se slyšet Simona, které se zastali i další fanoušci s tím, že v Česku je teď horší situace než v Toskánsku.

Krainová si každopádně dovolenou zkazit nenechala a plná energie už se vrátila domů do Česka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám