Hlavní obsah
Článek

Po pandemii nemoci covid-19 je Filip Vaněk (46) opět v plném pracovním nasazení. Známý stylista musel už dvakrát nedobrovolně odložit odjezd na dovolenou na své milované Lanzarote. Super.cz poskytl rozhovor těsně předtím, než se mu podařilo konečně odjet na dlouho plánovanou dovolenou.

Během interview se Vaněk přiznal, že se sám setkal s člověkem, který pravděpodobně prošel nemocí covid-19.

„Byl jsem v kontaktu s některými lidmi, kteří tu nemoc měli. Moje paní doktorka, která mi dělá obličej, byla ještě před celou touhle kauzou hodně nemocná. Pak si zašla na testy a zjistila, že má protilátky. Já jsem byl kvůli SuperStar také na testech, ale nic mi neodhalili. Měl jsem trubičku v nose tak často, že si to člověk neumí představit. Pak jsem byl s klientkou, která měla protilátky, ale já ne. Buď jsem odolný, nebo to není tak nakažlivé, jak se říká,“ uvedl Vaněk, který se snaží cíleně posilovat imunitu.

Z cestování letadlem na dovolenou stylista hvězd, jako je Leoš Mareš (47) či Simona Krainová (51), i přes své zkušenosti nemá strach. „Z doby, kdy tady všichni plašili, mám dva respirátory. Strach opadl. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Pokud bych měl obavy, tak už nic neudělám, nic neuvidím,“ říká Filip, který cítí, že dovolenou u moře potřebuje za každou cenu. „Už jsem unavený. Tak to risknu a půjdu dobít baterky na pláže, které jsou prý úplně bez lidí,“ říká Vaněk na představení nového počítače.

Na dovolenou se Filipovi odlétalo s mnohem těžším svědomím než v minulých letech. „Mám větší respekt k práci. Neodjíždí se mi tak lehce jako v minulých letech, kdy jsem klidně na měsíc odjel,“ říká Filip Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám