Hlavní obsah
Článek

Tohle je přesná ukázka toho, že věk je jenom číslo. Při pohledu na herečku Jitku Schneiderovou (51) byste rozhodně neřekli, že za tři roky už jí bude padesát. Jitka má tělo vysportované třicítky a nebála se jím pochlubit. Zadeček jako dva kmínky ukázala na fotografii v bikinách.

Herečka s dcerou Sofií a partnerem vyrazila na pár dní k moři. Pár dní volna, které má ve Studiu DVA, na jehož letní scéně na Vyšehradě bude hrát o prázdninách ve spoustě představení, využila k tomu, aby v pátek vyrazila letecky do Chorvatska. A hned zamířila k moři. "Prázdné Chorvatsko," napsala ke snímku, který publikovala na Instagramu.

Jitka má snad ještě lepší figuru, než jakou si vymakala, když soutěžila ve StarDance. Může za to stejně jako u modelky Simony Krainové (51) hlavně běhání, jemuž propadla během karantény, jak nám prozradila v nedávném rozhovoru. "Začala jsem běhat opravdu intenzivně a zůstalo mi to, jsem za to ráda," svěřila Super.cz. Pochvalnými reakcemi na její formu nešetřil ani takový sportovec jako je Vašek Noid Bárta (43).

Reklama

Další články

Načítám