Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) patří mezi naše nejkrásnější modelky, a to se nemění ani s přibývajícím věkem. I po dvou dětech si může dovolit odhalené focení, což předvedla minulý rok, když nafotila ty nejvíc sexy fotky své kariéry do kalendáře s příhodným názvem Fuck the age.

Podobných focení absolvovala v minulosti už několik, a proto se nyní pochlubila jedním archivním snímkem, na kterém také odhodila svršky. Pochopitelně vyvolala velkou odezvu fanoušků.

Ty méně pozitivní reakce hejtrů, kteří se nad podobným snímkem pohoršují, vystřídali nadšenci, kteří převažují. „Jsi nejvíc sexy máma, a věřím, že tví kluci budou akorát pyšní na svou mámu a to tělo, které vlastní a maká na něm celý život! Tak proč ho neukázat, nerozumím tomu,“ lichotí Simoně jedna z fanynek.

Archivní sexy fotka Simony Krainové

To, že blondýnka na své postavě poctivě maká, je z jejích sociálních sítí zřejmé. Zamilovala si běh, kterému se před posledním „hanbatým“ focením natolik oddala, že pět dní v týdnu uběhla každé ráno 10 kilometrů a to vše ještě kombinovala se cvičením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám