Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) neudržela nervy na uzdě. Neunesla kritiku na svém instagramovém profilu. Vše začalo tím, že modelka kritizovala snobské akce z jedné chalupy v Krkonoších.

„Mám ráda tohle místo, je tady klid, krásný hory a fajn lidi. Žádný snobský předváděčky zimních kombinéz a nových lyží, jak je tomu o kousek dál, já si raději sednu za pec,“ rýpla si zjevně do otevírání zimní sezony ve Špindlerově Mlýně Krainová. Pustila se do ní ovšem jedna dáma, která si všimla, že na sobě Krainová měla značkový svetr za 30 tisíc.

„Potom nechápu, proč vy máte na sobě oblečenou značku, která je podle mě znakem snobismu,“ vpálila jí jedna ze zjevně už bývalých fanynek. To ale Simonu Krainovou značně dopálilo a ostře se ohradila. „To je husa, a ještě tupá,“ reagovala ostře.

Ještě předtím se ale snažila vysvětlit, že je to znak kvality nikoliv snobství. „Doplňte si své vzdělání, abyste pochopila pojem snobismus,“ nedala se zmíněná dáma. Narážku na vzdělání (Krainová má základní) ale modelka nerozdýchala.

„Ty musíš být zamindrákovaná pipina! Co tady lezeš vůbec. Mazej, ty doktorko vypatlaná,“ ztratila nervy Krainová, jež tento příspěvek záhy raději smazala.

Nutno podotknout, že Krainová našla i dost zastánců, kteří ji podpořili.

„Jejda, tady je nějak živo, Simča za pecí, no bóóóže, tak má svetr, hlavně klídek a pohodu,“ snažil se uklidnit situaci jeden z fanoušků. Diskuse ale nadále pokračovala, byť Krainová už se raději krotila. Kdyby takhle měla odpovídat na každý negativní příspěvek, asi by musela být na Instagramu celý den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám