Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) po deseti letech nafotila kalendář a pořádně se rozjela. Jde o nejodvážnější fotky její kariéry. V 46 letech předvedla své tělo, jak sama říká, prakticky bez retuše. Podívejte se na nejvíce odhalené fotografie z celého kalendáře.

"S fotografem Lukášem Dvořákem jsme se domluvili na společném projektu. On chtěl fotit snímky do své knihy, kterou bude vydávat. Řekl mi, že potřebuje femme fatale a napadla jsem ho já. A já chtěla kalendář. Tak jsme to spojili dohromady," řekla Super.cz Simona.

"S Lukášem jsem přesně před deseti lety fotila svůj poslední kalendář. Mě to s ním bavilo. Vystihuje nahotu něžně, decentně. Chtěli jsme ukázat ženu v opravdovosti, jak se cítím, v jakém jsem rozpoložení, že je mi dobře. A doufám, že to nikoho nepobouřilo," usmívá se modelka, která na svém těle poslední rok pořádně dřela.

Kalendář byl jedním z důvodů, ale ne ten hlavní. "Nedělala jsem to jen pro obdiv ostatních, dělám to hlavně pro sebe. Nakopává mě to. Vidím, co to dělá s mým tělem, cítím se dobře, dobře se mi dýchá, limity překračuju s lehkostí. Baví mě si dávat nové cíle. Jsem ráda, že i díky tomu jsem si před kameru mohla stoupnout nahá a nemusela jsem mít špatný pocit," vysvětluje.

"Jsem ráda, že to je takové čisté, a jak říkám, doufám, že jsem v naší puritánské zemi nikoho nepobouřila," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám