Hlavní obsah
Článek

Svou upřímností je pověstná. Když tedy Simona Krainová (51) čekala svého prvního potomka, tak se nebála otevřeně přiznat, že je z blížícího se mateřství nervózní a vůbec si nebyla jistá, jestli novou roli zvládne uhrát. Čas ale ukázal, že se s novou životní etapou skvěle srovnala a její synové a manžel jí změnili priority.

Modelka už ví, že rodina je pro ní vším. O tom jsme se mohli přesvědčili i na akci Den Rodiny, kam zavítala se svými chlapci a manželem Karlem Vágnerem. „Naši synové Max a Brunko jsou pro mě prioritou. Miluji je nadevše a snažím se s nimi trávit víc a víc času, a to i přesto, že teď mám mnoho pracovních příležitostí a navíc dost času věnuji svému drinku,“ sděluje Krainová, která je přesvědčená o tom, že každá žena by se měla umět zastavit a i přes větší pracovní vytíženost pečovat o rodinu a věnovat ji svůj čas.

Na svých sociálních sítích navíc modelka sdílela láskyplné vyjádření ke svému synu Maxovi: „Mami půjdeme si spolu sednout jen tak my dva na vanilkovou zmrzku? A dáš mi do ní tu barevnou palmu? Budeš zase vykládat, jak jsem byl malý a prskal ti mrkvičku při krmení do obličeje? Já se budu zase moc smát a bude nám spolu dobře. Ano, lásko moje, budu poctěna, kdykoliv na cestě tvým životem. Budu u tebe, když budeš chtít. Po ničem jiném totiž netoužím,“ vylila si láskyplně srdíčko Simona. To vše jen ukazuje na nádherné pouto mezi matkou a synem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám